Reclamebord langs de weg

Professionele indoor en outdoor LED reclameborden en LED schermen voor gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Reclamebord langs de weg kopen?

Wij leveren LED reclameborden voor langs de weg in diverse afmetingen. Een outdoor LED reclamebord voor langs de weg wordt opgebouwd uit kabinetten. Door deze kabinetten naadloos aan elkaar te koppelen kan bijna elk denkbare  afmeting worden gemaakt.  U zult aan de voorkant niet zien dat het LED reclamebord uit kleinere delen is opgebouwd. Afhankelijk van de afstand waarop het LED reclamebord wordt bekeken adviseren wij u welk type reclamebord met welke afmeting en met welk type pixel het beste geschikt voor u is. 

De grotere LED reclamemasten langs de weg zijn allemaal uitgevoerd in P10 of P16. Meestal worden er DIP LED schermen gebruikt omdat deze een hogere lichtopbrengst hebben dan SMD LED’s. Als u een kleiner reclamebord zoekt is het wellicht beter om een kleinere pixel te gaan gebruiken omdat de resolutie anders erg laag wordt. Houdt er wel rekening mee dat kleinere leds ook minder lichtopbrengst hebben.

Normering reclameborden langs de weg

Er is een verschil tussen LED reclameborden langs de weg en verkeersinformatiesystemen. Verkeersinformatiesystemen die langs de weg staan moeten volgens de Europese wetgeving voldoen aan de NEN-EN 12966 norm. Dit is voor LED reclameborden en LED reclamemasten niet het geval. Uiteraard moet u er wel voor zorgen dat uw LED reclamebord geen overlast veroorzaakt. De NEN-EN 12966 norm gaat over de kwaliteit van de informatieoverdracht. Dit heeft dus niet alleen te maken met de lichtsterkte maar ook de content, het lettertype etc.

Buiten LED reclameborden

Omdat deze reclameborden langs de weg buiten hangen zijn ze ip65 of ip67 gecertificeerd. Hierdoor zijn ze weerbestendig en geschikt voor buiten gebruik. De LED’s hebben een zeer hoge maximale lichtopbrengst tot wel 10.000 NIT.

Een vergunning nodig voor een LED reclamebord langs de weg?

U heeft niet altijd een vergunning nodig om een LED reclamebord langs de weg te plaatsen. Als het reclamebord bijvoorbeeld aan de gevel komt te hangen van uw bedrijfspand dan kunt u op de website van het omgevingsloket bekijken of er een vergunning nodig is. Mocht u er niet zeker van zijn dan is het advies om bij de gemeente informatie in te winnen om teleurstelling achteraf te voorkomen.

Veiligheidsborden: P10 SMD led schermen op het terrein van Huntsman

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top