LED reclamemast

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van LED reclamemasten. We kunnen voor u het hele traject begeleiden inclusief de aanvraag van de vergunning. We leveren de reclamemast helemaal compleet.

De constructie besteden we uit aan een extern constructiebedrijf waar we al langere tijd mee samenwerken. Zo weten we zeker dat het LED scherm perfect past op de paal en dat er geen naden ontstaan in het scherm.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

LED reclame mast pixel pitch

We kunnen uw led reclamemast uitrusten in elk denkbare pixel. We zullen u adviseren welke pixel de meest geschikte is voor u. Hoe groter de pixelpitch hoe goedkoper het scherm is dus het is zonde als u voor een hele kleine pixelpitch gaat terwijl het LED scherm alleen van een grote afstand bekeken wordt.

De grotere reclamezuilen die langs de snelweg staan worden meestal opgebouwd uit modules met een Pixel 16 of pixel 10 led scherm. Dit houdt in dat er om de 10 mm of om de 16 mm een LED is geplaatst. Voor kleinere LED reclameborden wordt vaker een pixel 4 of 5 gebruikt.

Voordelen van dynamische content

Dynamische content trekt veel meer de aandacht dan statische reclame-uitingen. Onderzoek wijst uit dat u tot wel 400% meer aandacht trekt. Dit is ook de reden dat de DOOH (Digital out of home) bedrijven steeds vaker led reclameborden plaatsen op de plek waar in het verleden posters of banners hingen.

Mobiele LED reclamemast

Mocht het niet mogelijk zijn om een vaste paal te monteren dan kan u altijd kiezen voor een mobiele LED reclamemast. Dit zijn vaak LED scherm aanhangers die u op elk gewenste plek kan neerzetten. De aanhanger is uitgerust met een hydraulische paal die tot een bepaalde hoogte het LED scherm omhoog kan brengen. Ook deze LED reclamemasten zijn er in diverse afmetingen en pixelgrootte.

SMD of DIP LED's?

LED reclamemasten kunnen worden uitgerust met 2 typen LED’s. De DIP Led (Dual In-Line Package) is een techniek waarbij er 3 losse RGB LED’s aan de voorkant zijn gesoldeerd die gezamenlijk een kleur kunnen vormen. Dit is een techniek die al heel lang bestaat en erg betrouwbaar is en een hoge lichtsterkte geeft.

Het nadeel is dat als u een kleine pixelpitch wilt en een hoge resolutie dat DIP LED’s niet haalbaar zijn.
De SMD (Surface Mounted Device) LED’s daarentegen hebben 3 lLED chips in 1 LED gebouwd waardoor elke LED afzonderlijk alle kleuren kan aannemen. Het voordeel is hiervan dat ze een kleinere oppervlakte bestrijken en er dus een hogere resolutie mogelijk is. Het nadeel ervan is dat de lichtsterkte lager is dan bij DIP LED’s.

Heeft u een vergunning nodig voor een LED reclamemast?

Ja, voor een LED reclamemast heeft u een vergunning nodig. Deze kunt u aanvragen bij uw gemeente. Zorg dat u bij een aanvraag beslagen ten eis komt en vermeld in ieder geval wat u op het LED scherm gaat tonen en zorg ervoor dat de mast geen overlast/lichtvervuiling geeft. Zo heeft u een grotere kans op toewijzing van de vergunning. Wij kunnen u eventueel helpen met meer vragen van de gemeente.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.

led reclamemast
led reclamemast industrieterrein

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van
LED reclamemasten

LED reclamemast kopen

Informatie of deskundig advies nodig over LED reclamemasten?

Scroll naar top