Indoor LED scherm

Leddisplay Expert verkoopt en verhuurt indoor LED schermen voor tijdelijk en permanent gebruik. Voor toepassingen als indoor billboards, presentatieschermen, reclame in uw etalage, bioscoopschermen, reclameboarding in sporthallen, winkelcentra, informatieschermen, LED reclameborden en voor gebruik in uw beursstand.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Wilt u een indoor LED scherm kopen?

Wij zijn een full service leverancier van professionele indoor LED schermen en verzorgen naast de verkoop ook de installatie en het onderhoud. Wij leveren schermen vanaf een pixelpitch van 0,8 mm voor zowel de verhuurmarkt (diecast aluminium rental frames) als voor vaste installaties in showrooms, etalages en presentatieruimtes.

Het juiste type LED scherm is erg afhankelijk van de situatie waar het wordt geplaatst en of u er reclame, presentaties met tekst, afbeeldingen of video’s op gaat worden vertonen. Onze adviseurs helpen u graag adviseren wat voor u de beste oplossing is.

De kwaliteit van indoor LED schermen

De door Leddisplay Expert gebruikte indoor LED schermen hebben allemaal LED’s van gerenommeerde fabrikanten met ISO 9001 en voldoen aan de strengste eisen. Mede hierdoor hebben ze een prachtig beeld en een lange levensduur. Ook voor wat betreft de overige onderdelen als de voeding en de drivers gebruiken wij alleen de beste materialen om de lange levensduur te waarborgen.

 

 

De voordelen van indoor LED schermen

  • Indoor LED schermen worden vaker en langer bekeken dan statische reclame
  • U kunt veel meer informatie tonen
    Video’s tonen behoort tot de mogelijkheid
    LED’s zijn energiezuinig
  • De helderheid is hoger dan bij LCD schermen
  • De beeldschermen zijn naadloos en kunnen worden gebouwd tot tientallen m2
  • LED schermen zijn simpel te onderhouden en repareren
  • De levensduur van LED schermen is langer dan die van LCD schermen

Modulaire opbouw indoor LED scherm

Een indoor LED scherm ook wel indoor LED wall genoemd wordt opgebouwd uit verschillende kleinere onderdelen. Vaak zijn het kleinere constructies/kabinetten die naadloos aan elkaar worden gekoppeld waardoor 1 groot naadloos beeld ontstaat.

Ook deze kabinetten bestaan weer uit een aantal onderdelen /LED modules die naadloos naast elkaar zijn geplaatst. Dit maakt dat een LED scherm heel makkelijk te onderhouden en repareren is omdat deze modules heel makkelijk zijn te vervangen en repareren.

Pixelpitch

Het is heel belangrijk om te weten vanaf welke afstand er naar een LED scherm wordt gekeken. Aan de hand hiervan kunnen we bepalen wat de minimale pixelgrootte (de afstand tussen de LED’s) is die nodig is om een mooi beeld te houden.

Een hogere resolutie is dan overbodig en kost alleen maar onnodig meer geld wat dus geen effect heeft op de beleving van de kijker.

Nauwkeurige montage

De standaard voor indoor LED schermen is momenteel P3.91. wat weer 65.536 leds per m2 is. Afhankelijk van de toepassing zullen wij u adviseren wat het beste bij u past. Dit kan variëren van P0.8 t/m P6. Bij een vaste installatie wordt het scherm op een stalen frame gemonteerd zodat een uniform beeld ontstaat. Door de nauwkeurige fabricage van de modules wordt het ontstaan van naden vermeden. Bij verhuurschermen hebben de LED schermen een snelkoppeling zodat de LED schermen snel en stevig aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Aansturing en software

Al onze LED schermen worden geleverd inclusief aasnturing en software. Hierdoor kunt u gemakkelijk beeld, video of tekst uploaden. Bij de levering van het LED scherm krijgt u een duidelijke instructie.
De software van de videowall kan overweg met de meest voorkomende bestanden.

Daarnaast heeft het een agenda functie zodat verschillende bestanden afwisselend kunnen worden getoond.
Er is een mogelijkheid om de beelden op afstand te wijzigen. U kunt een account aanmaken dat in de cloud zit zodat u altijd van overal op elk tijdstip content op het reclame led scherm kan wijzigen.

indoor led scherm kopen

Installatie van het LED scherm

Leddisplay Expert kan het indoor LED scherm bij u komen installeren. Afhankelijk van de situatie bekijken we of er aanvullende constructieve maatregelen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de afmeting en de situatie op locatie. De bijkomende kosten worden altijd vooraf met u besproken.

Stroomvoorziening indoor LED scherm

De klant dient er zelf voor te zorgen dat er op de locatie waar het scherm wordt geplaatst een stroomvoorziening aanwezig is. Eveneens moet de locatie van de aansturing worden aangegeven. Wij geven door middel van een berekening aan hoeveel spanning het indoor led scherm gaat verbruiken en wat er dus aan bekabeling moet komen te liggen.

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top