LED scorebord

Professionele indoor en outdoor LED schermen voor gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Op zoek naar een LED scorebord?

Wij leveren uw LED scorebord geheel op maat inclusief installatie. Afhankelijk van de situatie adviseren wij u welk type LED scorebord het beste voor u is. We adviseren over de constructie, de pixelgrootte, de te gebruiken materialen en de grootte van het LED scherm afhankelijk vanaf welke afstand het led scorebord wordt bekeken.

De constructie van een LED scorebord

Een LED scorebord kan op diverse manieren worden gemonteerd. Bij sommige sportvelden worden ze op een paal geplaatst zodat je een soort LED reclamemast krijgt en soms is het mogelijk het LED scorebord op een muur of aan het dak van een stadion te plaatsen. Als het LED scherm op een paal wordt geplaatst zal er waarschijnlijk ook een betonnen sokkel moeten worden gestort. Een LED scorebord op een paal is dan ook vaak duurder dan montage aan de gevel. 

Het gewicht van een LED scherm is tussen de 30 en 45 kg per m2 afhankelijk van de gebruikte materialen. Een constructeur zal berekenen hoe sterk het frame moet zijn om het LED scorebord te dragen. U kunt zelf aangeven of u het frame in een RAL-kleur gespoten of gepoedercoat wilt hebben of gewoon thermisch verzinkt.

De aansturing van een LED scorebord

Een LED scorebord is eigenlijk gewoon een LED scherm. Het enig dat anders is, is hoe de content er op verschijnt. Meestal wordt het gebruikt als een tweede beeldscherm zodat u software die u op uw computer heeft staan kunt gebruiken. Door het gebruik van een videoprocessor kan de resolutie het scherm van uw computer worden geconverteerd naar de resolutie van uw LED scherm.

Indoor en outdoor LED scoreborden

LED scoreborden zijn te verkrijgen voor zowel indoor als outdoor gebruik. De outdoor varianten hebben een hogere lichtsterkte en zijn IP65 of IP67 waterdicht. 

led scorebord

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top