Mobiel LED scherm

Leddisplay Expert verkoopt en verhuurt indoor en outdoor mobiele LED schermen voor verschillende toepassingen. Mobiele LED schermen, snel koppelbaar en in flightcases, die gebruikt worden tijdens festivals en beurzen maar ook led schermen gemonteerd op een aanhangwagen. Direct te gebruiken maar wel makkelijk verplaatsbaar.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Mobiel LED scherm voor vele toepassingen

Leddisplay Expert levert uw mobiele LED scherm in alle soorten en maten. Zowel als LED scherm aanhanger, op een vaste wagen, of mobiel in flightcases. Om te huren of om zelf te verhuren. Deze videowalls worden geleverd met een pixelpitch van P1.9, P3.91, P4.81, P8, P16 of P10. Het ligt er geheel aan waar en waarvoor u het scherm gaat gebruiken. Of u een indoor mobiel LED scherm of een outdoor mobiel LED scherm wilt hebben. De op het podium gebruikte mobiele LED schermen zijn vaak gemaakt van een diecasting frame zodat ze makkelijk in en uit elkaar te halen zijn. Deze LED schermen worden veel gebruikt in de verhuur voor concerten, beurzen en evenementen.

State of the art

Wij proberen ons altijd te onderscheiden van anderen door het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs. Veel bedrijven verhuren schermen vanaf pixel 3.91. Wij hebben al een LED scherm in de verhuur met P1.9. Dit scherm is 2.12 x 3.76 meter en een echt HD scherm. Het heeft exact 1080 x 1920 Pixels zoals de meeste computer en laptop beeldschermen.

Eenvoudig in te passen voor standbouw

De LED schermen die worden verhuurd voor beurzen hebben vaak de pixelgrootte P3.91 en Pixel 4.81. Hierdoor zijn er kabinetten van 500 x 500 mm te maken en dit is makkelijker in te passen in standbouw. Voor hele grote mobiele LED schermen wordt vaak P10 gebruikt.

LED scherm op aanhanger

Mobiele LED schermen die op een trailer of aanhanger staan zijn er vanaf 6 m2. Dit is een vrij simpele enkelasser die ook met een B rijbewijs vervoert kan worden. Grotere LED schermen hebben vaak een dubbelasser. Deze mobiele LED schermen staan vaak op een hydraulische paal zodat hij op locatie omhoog kan worden gebracht voor een beter zicht en bereik.

mobiel led scherm ledscherm kopen

De aansturing

Wij leveren een LED scherm/videowall/LED wall altijd compleet met aansturing. Zowel voor verhuur als voor verkoop. U kunt kiezen tussen een synchroon systeem en een asynchroon systeem. De ene kan rechtstreeks beelden van een computer streamen en de andere heeft een eigen geheugen waar u content op kan zetten zodat het stand-alone kan werken.

Als u live beelden wilt weergeven of beelden van een camera dan heeft u een videoprocessor nodig. Deze leveren wij uiteraard ook. Als content kunt u zowel afbeeldingen als video’s in de presentatie verwerken. Dit wordt dan in een “loop” afgespeeld.

Waarom Leddisplay Expert?

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van
mobiele LED schermen

LED scherm kopen

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top