Groot LED scherm

Professionele indoor en outdoor LED schermen voor gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Groot LED scherm aanschaffen of huren?

Wij zijn full service leverancier van grote LED schermen, LED boarding, LED displays, LED lichtkranten en LED vloeren.
Naast de levering verzorgen wij ook het onderhoud en reparatie. We zijn gespecialiseerd in zowel de hardware als de software om de grote LED schermen en displays aan te sturen.

Grote LED schermen gebruiken voor reclame doeleinden

Door visuele communicatie vallen bedrijven veel meer op dan als ze statische banner of posters op de gevel of in de etalage hebben hangen.
Uit onderzoek is gebleken dat een groot LED scherm tot wel 400% meer aandacht trekt dan statisch reclame materiaal. Het is niet voor niets dat de DOOH (Digital out of home) reclamebedrijven als Ocean en Hillenaar steeds vaker overstappen op digitale billboards. De grote reclamemasten langs de snelweg vallen zo veel meer op dan voorheen toen ze nog beplakt werden.

Diverse types

Voor elke toepassing is er wel een ander type LED scherm geschikt. Afhankelijk van de locatie en hoeveel mensen er naar het LED scherm gaan kijken kunnen wij adviseren wat er het beste voor u geschikt is. Voor reclame-uitingen als logo’s en sponsoren kan u volstaan met een grotere pixelpitch dan wanneer u er live voetbalwedstrijden op gaat uitzenden.

Grote LED schermen bij concerten

Een tweede toepassing waar zeer grote LED schermen worden toegepast is in de evenementenbranche. Bij optredens en concerten kan niet iedereen vooraan staan. Om toch iedereen te kunnen laten genieten van het evenement worden er meestal naast of achter de artiest een groot LED scherm geplaatst waar dan de artiest zelf op wordt weergegeven. Door middel van een videoprocessor kan een camera gekoppeld worden aan het LED scherm en met meerdere ingangen kan er ook nog gewisseld worden van camera.

gevormd scherm

Waarom LED

LED is een zeer energiezuinige vorm van licht produceren. Vroeger verbruikte een lamp 3% van de energie voor licht en 97% voor warmte. Door het gebruik van LED technologie is deze verhouding helemaal omgedraaid en wordt er bijna geen energie meer verspilt aan warmte. LED lampen zijn ook nog eens heel klein te maken omdat de chip die de kleur maakt erg klein gemaakt kan worden. Hierdoor is het ideaal om op een groot oppervlak veel leds te monteren die dan tezamen een afbeelding of video kunnen maken.

Doordat LED’s geen bewegende delen bevatten en weinig warmte produceren zijn ze ook erg onderhoudsvriendelijk en hebben ze een zeer lange levensduur.

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top