LED scherm verhuur

Eenmalig een LED scherm of een videowall nodig? Leddisplay Expert verhuurt LED schermen en video walls. Voor zowel indoor als outdoor projecten hebben we een oplossing op nagenoeg alle locaties.
Meer weten over ons LED scherm verhuur voor uw project?

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Indoor LED scherm verhuur

Grote LED schermen zijn niet meer weg te denken op beurzen of voor presentatie gebruik. Omdat een beamer vaak te flets wordt bij veel lichtinval en er mensen door het beeld kunnen lopen wordt er gekozen voor een LED oplossing.
Deze indoor LED schermen zijn modulair en zo kunnen dus extreem grote LED walls worden gemaakt. Door voor een kleine pixel te kiezen zijn deze LED schermen ook nog eens goed van dichtbij te bekijken.

Onze indoor LED scherm verhuur speelt hierop in door LED schermen met een kleine pixelpitch te verhuren. We kunnen de LED schermen aan een truss ophangen maar ook in uw beursstand verwerken.

led scherm verhuur goedkoopste

Outdoor LED scherm verhuur

Ook voor outdoor toepassingen hebben wij LED schermen in de verhuur. Voor presentaties, live registraties of reclame in de openlucht heeft u een ander LED scherm nodig dan voor een indoor toepassing. Niet alleen moet het LED scherm waterdicht zijn maar het moet ook een hogere lichtopbrengst geven omdat het LED scherm in direct zonlicht ook nog zichtbaar moet zijn.

Wilt u een LED scherm huren geef dan dus goed aan waar u het gaat gebruiken. Outdoor LED schermen worden doorgaans ook op een grotere afstand bekeken waardoor de outdoor LED scherm verhuur schermen een grotere pixelpitch hebben dan de indoor LED schermen.

outdoor led scherm verhuur

Toepassingen LED scherm verhuur

  • Popconcerten
  • Festivals
  • Beurzen
  • Openingen van winkels
  • Events
  • Open dagen

LED scherm aanhanger verhuur

Soms is het niet mogelijk om een LED scherm ergens op te hangen. Dan is er de mogelijkheid om een complete aanhanger te huren waar een LED scherm op is gemonteerd.  We kunnen dan bijvoorbeeld al op voorhand de content op het LED scherm zetten zodat u alleen de gehuurde aanhanger op zijn plek hoeft te zetten en het LED scherm aan hoeft te zetten. Dit scheelt veel werk. Er hoeft ook niets te worden afgebroken. U kunt het LED scherm zo weer wegrijden.

Modulair LED scherm verhuur

Om de LED schermen portabel te maken zijn ze gemaakt volgens een modulair systeem. Deze modules / kabinetten variëren van grootte 50 x 50 cm tot 96 x 96 cm.  Ze worden vervoerd in flightcases. Op locatie kunnen de LED scherm modules dan aan elkaar worden gekoppeld om tezamen één groot LED scherm te vormen. De modules zijn voorzien van snelkoppelingen zodat een LED scherm van 3 x 4 meter binnen 30 minuten kan worden opgebouwd. Aan de achterkant zitten aansluitingen voor de data en de stroomtoevoer welke worden doorgeschakeld. Na gebruik is alles weer snel uit elkaar te halen en op te bergen in de flightcases.

De verhuur LED schermen zijn er in diverse pixelgrootte.

Wij kunnen u altijd wat voorbeelden van beursstands/evenementen sturen waar we een LED scherm aan hebben verhuurd.

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top