Reclamebord gevel

Professionele indoor en outdoor LED schermen voor gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Op zoek naar een gevel reclamebord?

Wij leveren deze reclameborden welke op maat gemaakt zijn. Afhankelijk van het type gevel en de grootte van het scherm dat u zoekt adviseren wij u welk type reclamebord het beste is voor uw gevel of bedrijfspand. De pixelgrootte varieert van een pixel 4 t/m pixel 16 led scherm.

Omdat wij de kabinetten waaruit het reclamebord is opgebouwd zelf fabriceren is nagenoeg elke afmeting mogelijk. De reclameborden voor aan de gevel worden allemaal uitgerust met frontservice modules zodat er in de toekomst ook eenvoudig service te verlenen is.

Hoge attentiewaarde

Dynamische content heeft een veel betere user experience dan statische reclame-uitingen. Uit onderzoek is gebleken dat dynamische beelden tot wel 300% meer attentiewaarde hebben. Het wordt vaker bekeken, van een grotere afstand en consumenten kijken er langer naar.

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top