6 markten

Retail

Professionele indoor en outdoor LED schermen voor gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Retail

Winkels clusteren zich steeds vaker samen. Zowel in het centrum, bij overdekte winkelcentra en meubelboulevards. Hierdoor wordt het steeds lastiger om op te vallen. LED schermen brengen daar verandering in.
Digital signage en dynamische content zijn het middel om tegenwoordig de aandacht te trekken. Uit onderzoek is gebleken dat dynamische advertenties tot wel 400% meer opvallen dan statische banners. Mensen kijken vaker, langer en van een grotere afstand naar de content.

Naar gelang de behoefte en budget zijn er diverse opties om dit te realiseren.

Het is mogelijk om een LED reclamebord op de gevel te monteren maar ook videowalls, LED schermen of LED schermen in de etalage zijn een goede optie.

LED schermen worden vaak gebruikt voor een groter formaat schermen waar men toch naadloos een advertentievideo op wil afspelen. Voor LCD schermen die gebruikt worden in de etalage hebben we speciale 55 en 65 inch high brightness LCD schermen met 3000 NIT lichtsterkte. Door deze hoge lichtsterkte zijn deze beeldschermen ook goed zichtbaar bij helder daglicht.

Al onze schermen worden geleverd met software zodat u makkelijk een presentatie kan uploaden/ programmeren waardoor afbeeldingen en video’s in een ‘loop’ kunnen worden weergegeven.

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top