LED scherm snelwegreclame

Professionele indoor en outdoor LED schermen voor gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

LED scherm snelwegreclame

Steeds vaker ziet u ledschermen voor snelwegreclame. Vroeger werden er op deze reclamezuilen doeken gespannen. Het spannen van de doeken had echter een aantal grote nadelen. Elke keer als er een andere adverteerder wilde adverteren moest er personeel naar de reclamezuil toe om het complete doek te vervangen. Dit zorgde voor hoge kosten voor o.a het fabriceren van het doek en arbeidsuren van het personeel. Daarnaast kon er maar 1 advertereerder tegelijk worden getoond.

Door deze zuilen te vervangen voor een LED scherm krijgt de snelwegreclame veel extra voordelen. Met 1 druk op de knop is de content te vervangen waardoor er veel op de kosten kan worden bespaard. En door het makkelijk te kunnen wisselen van content kunnen er meerdere partijen tegelijk adverteren waardoor de tarieven voor de klant aanzienlijk kunnen dalen.

Leddisplayexpert levert deze ledschermen voor snelwegreclame. Omdat ze worden opgebouwd uit schakelbare modules is elk gewenste afmeting te maken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor u. Neem voor meer informatie contact op met 1 van onze adviseurs.

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top