Sport LED scherm

Professionele indoor en outdoor LED schermen voor billboards, gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Op zoek naar een sport LED scherm?

Leddisplay Expert is een full service leverancier en levert diverse soorten sport LED schermen. We verkopen en verhuren LED scoreborden, LED boarding en videowalls.

LED boarding

LED boarding is de nieuwste trend op het gebied van sport LED schermen om reclame bij  indoor & outdoor sportfaciliteiten te laten zien. Vroeger zag u dit alleen bij voetbal maar tegenwoordig ziet u ze ook in sporthallen en bij bijvoorbeeld hockeyvelden

Sport LED schermen

Dynamische content heeft een veel betere user experience dan statische reclame-uitingen.

Uit onderzoek is gebleken dat dynamische beelden tot wel 300% meer attentiewaarde hebben. Het wordt vaker bekeken, van een grotere afstand en consumenten kijken er langer naar.

LED scoreborden

LED scoreborden zijn de digitale opvolger van de traditionele scoreborden die echt alleen de score konden weergeven. Nu zijn het full color videowalls die door middel van software scores kunnen weergeven en deze kunnen afwisselen met reclames en videobeelden. Eigenlijk is het alleen de software die het systeem begrenst in de mogelijkheden.

LED videowalls

Een 3e type sport LED scherm is de videowall die gebruikt wordt om beelden te tonen van sportwedstrijden of live beelden van evenementen. Een controller of videoprocessor is te koppelen aan een pc of camera om zo de beelden weer te kunnen geven.

Refreshrate

Met name de refreshrate is belangrijk mochten de beelden van de sportwedstrijd op tv komen. Als de refreshrate te laag is dan zal dit bij het filmen van het led scherm te zien zijn. Er ontstaat moiré wat er op neerkomt dat er lijnen in het beeld ontstaan die als storend kunnen worden ervaren. Onze adviseurs kunnen u goed adviseren als u op zoek bent naar een sport led scherm.

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top