LED scherm aanhanger

Professionele indoor en outdoor LED schermen voor gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Verkoop en verhuur LED scherm aanhangers

Leddisplay Expert verkoopt en verhuurt mobiele LED schermen, LED schermen op aanhangers en LED  scherm trailers. Deze schermen zijn makkelijk te vervoeren en flexibel in te zetten voor diverse doeleinden.

Diverse types

Voor elke toepassing is er wel een ander type LED scherm geschikt. Afhankelijk van de locatie en hoeveel mensen er naar het LED scherm gaan kijken kunnen wij adviseren wat er het beste voor u geschikt is. Voor reclame-uitingen als logo’s en sponsoren kan u volstaan met een grotere pixelpitch dan wanneer u er live voetbalwedstrijden op gaat uitzenden.

Mobiele LED schermen

Een LED scherm aanhanger, ook wel mobiel LED scherm genoemd, is ideaal voor tijdelijke evenementen. We kunnen op voorhand de content uploaden en rijden het LED scherm naar de gewenste locatie. Daar hoeft u alleen de stekker in het LED scherm te steken en de content wordt automatisch afgespeeld.

Evenementen en concerten

De LED schermen die op de aanhanger staan kunnen in diverse pixelpitch en afmetingen geleverd worden. Afhankelijk van wat u er op wilt vertonen zullen we u adviseren.

Omdat het erg afhankelijk is van waar en hoelang u het scherm plaatst raden wij u aan om contact op te nemen met een van onze adviseurs. Bel vrijblijvend voor meer informatie of neem contact op via ons contactformulier.

Sportwedstrijden

Ook bij sportwedstrijden worden vaak LED schermen op trailers gebruikt. Om goed verslag te kunnen doen van de wedstrijd en alle bezoekers mee te kunnen laten genieten.

Bij voetbal kunnen het herhalingen zijn op het scherm in een stadion maar ook bij bijvoorbeeld Formule 1, een marathon, het veldrijden of de Tour de France waar het parcours zo lang is dat je het niet vanaf 1 punt kan zien worden veelvuldig LED walls ingezet om mensen zicht te laten houden op het verloop van de wedstrijd en de spanning van de koplopers/leiders in de race.

Reclame campagnes

Bij openingen of sportwedstrijden worden ook vaak sponsoren getoond die het evenement mogelijk hebben gemaakt. Ook hier worden vaak LED reclame aanhangers ingezet. Uit onderzoek blijkt dat LED reclame  tot wel 400% meer de aandacht trekt dan vlaggen, spandoeken of andere statische uitingen. Een led reclame aanhanger is vooraf te programmeren en zo kunnen alle sponsoren achter elkaar op het scherm worden getoond. LED schermen die hiervoor vaak worden gebruikt hebben een grovere pixelpitch en daardoor ook een hogere lichtsterkte zodat ze erg opvallen.

Drive-In Bios

Een 4e toepassing waar een LED aanhanger vaak voor wordt gebruikt is een drive-in bioscoop. Het LED scherm kan worden gekoppeld aan een videoprocessor zodat alle content die op een pc/tv kan worden afgespeeld ook op het scherm vertoond kan worden. Dit kunnen live uitzendingen van de televisie zijn maar dus ook net uitgekomen films. Er zijn mobiele LED schermen van wel 60 m2 groot om van grote afstand vanuit de auto toch een film te kunnen volgen.

Informatiebord

Als laatste zien we steeds vaker dat LED scherm aanhangers worden ingezet voor crowd control en traffic management. Mochten er bij evenementen calamiteiten zijn of wordt het te druk dan kan men middels content op het scherm bezoekers bepaalde richtingen op sturen of verzoeken de locatie te verlaten.

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top