LED gevelreclame

Professionele indoor en outdoor LED schermen voor billboards, gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

LED gevelreclame voor een extra dimentie

LED gevelreclame ziet u steeds meer op bedrijfspanden. Bedrijven willen tegenwoordig niet alleen hun logo op de gevel maar ook producten kunnen tonen of bijvoorbeeld tekst kunnen weergeven. Dit kan bijvoorbeeld weer handig zijn als een bedrijf personeel nodig heeft.

Vroeger bestond de gevelreclame met name uit letters of bijvoorbeeld een lichtbak met tl-buizen erin. De voorkant van de lichtbak was dan een lexan of perplex plaat waar een sticker op zat.

Nu led panelen steeds goedkoper worden en energiezuiniger is een LED gevelreclame een goed alternatief. Deze LED schermen kunnen zowel in single color als in full color worden uitgevoerd.

LED gevelreclame

Als de LED gevel reclame tegen de gevel wordt geplaatst is het wel van belang er rekening mee te houden dat het LED scherm front service is.

Mocht er een storing zijn aan het reclamebord dan kan men via de voorkant bij de voedingen, drivers IC’s, kabels en receiving cards om de storing te verhelpen.

Als het LED reclamebord op het dak wordt geplaatst kan er gebruik worden gemaakt van standaard cabinetten met deuren aan de achterkant.

Positief de aandacht trekken

Vooral bedrijven die langs drukken wegen liggen hebben er baat bij om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Dan is een LED gevelreclame bord de ideale oplossing. Uit onderzoek is gebleken dat met name bewegende beelden veel meer opvallen dan statische uitingen. Let er wel op dat het LED reclamebord bestuurders niet te veel mag afleiden.

Een belangrijk ander aspect is de lichtsterkte van de LED gevelreclame. Als een LED reclamebord te fel staat dan verblind het en zal de gemeente of rijkswaterstaat u hier op attenderen dat u dat probleem moet verhelpen.

Een optie is om een lichtsensor aan te leggen zodat bij schemer en donker de LED gevelreclame wordt gedimd. Zo kan het LED scherm overdag en ’s nachts goed zichtbaar zijn voor passanten.

Een ander groot voordeel van LED gevelreclame is dat de afmetingen op maat gemaakt kunnen worden. Omdat LED gevelreclame ook is opgebouwd uit LED modules kunnen bijna alle afmetingen worden gemaakt. Zelfs hele grote LED schermen. Denkt u maar eens aan de digitale reclamemasten langs de snelweg. Deze zijn soms groter dan 100 m2. Afhankelijk van hoe ver weg de passanten uw bedrijfspand passeren kunnen er diverse pixelgrootte LED schermen worden aangeboden. Zo hebben de reclamemasten langs de snelweg vaak pixel 16 maar kan een bord van een winkel langs de stoep met pixel 5 worden uitgerust.

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top