LED bordbuster

LED bordbusters zijn de digitale variant op de traditionele bordbuster. Deze bouwborden of projectborden worden steeds vaker vervangen door een digitale variant om meer aandacht te trekken en meer informatie over een project te kunnen geven.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Op zoek naar een LED bordbuster?

Bordbusters werden in het verleden uitgevoerd met plaatmateriaal. Tegenwoordig worden ze echter ook digitaal uitgevoerd. We noemen dit de LED bordbuster.

LED bordbusters hebben een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele bordbusters. Zo vallen ze veel meer op en is het mogelijk om er wisselende en bewegende content op te zetten. U kunt dus veel meer informatie kwijt. Uit onderzoek is gebleken dat dynamische beelden door het gebruik van een LED scherm veel meer opvallen. Mensen kijken er van een verdere afstand al naar, ze kijken er langer naar en er kijken sowieso meer mensen. Dit alles tezamen kan een hogere attentiewaarde geven van wel 400%.

LED bordbuster

Dynamische content heeft een veel betere user experience dan statische reclame-uitingen. Uit onderzoek is gebleken dat dynamische beelden tot wel 400% meer attentiewaarde hebben. Het wordt vaker bekeken, van een grotere afstand en consumenten kijken er langer naar.

Diverse afmetingen

LED bordbusters zijn te verkrijgen in diverse afmetingen. Omdat ze makkelijk te verplaatsen moeten zijn is de meest gebruikelijke afmeting 2 x 2 meter. Hierdoor is de LED bordbuster nog goed te verplaatsen met een vrachtwagen met ingebouwde kraan.

De LED bordbusters worden uitgerust met een grote betonnen sokkel zodat hij bij een hoge windbelasting niet om kan vallen.

Voordelen LED bordbusters

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top