LED informatiebord

Professionele indoor en outdoor LED schermen voor gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Op zoek naar een LED informatiebord?

LED informatieborden zijn niet meer weg te denken uit het hedendaags straatbeeld. Of het nu de informatie is bij het openbaar vervoer of parkeergarages of de informatiebarden langs de snelweg, Ze hebben tegenwoordig allemaal LED schermen die eenvoudig de recentste informatie kunnen weergeven. Deze digitale signalering zorg voor veel gemak. Mensen zijn snel op de hoogte van files of omleidingen of kunnen zien hoeveel parkeerplaatsen er nog beschikbaar zijn.

Commerciële LED informatieborden

Naast de maatschappelijke toepassing worden de led informatieborden ook steeds vaker voor commerciële doeleinden gebruikt. Winkels en winkelcentra willen bezoekers graag van informatie voorzien maar ook industriële bedrijven. LED informatieborden zijn de ideale oplossing omdat ze met 1 druk op de knop nieuwe informatie kunnen tonen en makkelijk zijn te automatiseren.

Leddisplay Expert levert diverse soorten en maten led informatieborden. Van kleine tot grote pixels en zowel voor indoor als outdoor. Wij hebben het grootste aanbod in de Benelux. Bel vrijblijvend voor meer informatie of neem contact op via ons contactformulier.

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top