Goedkoop LED scherm

Professionele indoor en outdoor LED schermen voor gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Op zoek naar een goedkoop LED scherm?

Leddisplay Expert verkoopt en verhuurt goedkoop LED schermen, videowalls, LED walls en LED lichtkranten. We zijn een full service organisatie die zowel de hardware als de software levert.

Eigen productielijnen

Omdat wij over eigen productielijnen beschikken kunnen wij de led schermen geheel naar wens van de klant opbouwen. Zo kunnen we de juiste materialen kiezen om een lange levensduur te kunnen garanderen. Hierdoor kunnen we de kosten ook beheersbaar houden en de led schermen goedkoop aanbieden.

Maatwerk

Het voordeel van onze eigen productie is ook dat we echt maatwerk kunnen leveren. We kunnen LED schermen geheel op maat maken zodat ook speciale constructies tot de mogelijkheden behoren. Dit geldt voor extra kleine LED schermen maar ook voor speciale toepassingen als led schermen in de scheepvaart of LED schermen die moeten worden ingebouwd in andere apparaten.

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top