Etalage LED scherm

Professionele indoor en outdoor LED schermen voor gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Etalage LED scherm kopen

Steeds vaker ziet u etalages met een LED scherm erin. Zo’n led scherm is een enorme eye-catcher en trekt veel bekijks. Het is ideaal om uw producten te tonen en omdat het dynamisch is kan u op dezelfde plek in een kort tijdsbestek veel informatie aan uw klanten tonen. Omdat dit type etalage LED scherm is opgebouwd uit modules is het ook heel goed op maat te maken voor uw etalage.

De pixelgrootte van uw etalage LED scherm

Een etalage wordt vaak van dichtbij bekeken en het is dus van groot belang om er voor te zorgen dat het LED scherm ook van dichtbij een goed beeld geeft. In het verleden waren de schermen in de etalage dan ook bijna altijd LCD. Het nadeel is alleen dat er dan naden in het scherm zitten en dat LCD een lage lichtsterkte heeft. Omdat er ook vaak veel zonlicht op een etalage staat wordt het beeld dan snel flets. Tegenwoordig hebben ze hele kleine LED’s zodat ook met een LED scherm een hoge resolutie verkregen kan worden. Denk hier bijvoorbeeld aan een pixelpitch 0.9 zodat vanaf 1 meter het beeld al scherp is.

Prijs / kwaliteitverhouding etalage LED scherm

Omdat een pixelpitch van 0.9 meer dan 1 miljoen pixels per m2 heeft is dit erg prijzig. Meestal wordt er dan ook gekozen voor een pixelpitch van 3.91 of 3 mm. Deze etalage LED schermen zijn nog betaalbaar. Vanaf een meter of 3 a 4 krijgt u dan ook een mooi beeld wat in de praktijk goed werkt en toch de aandacht van de klanten trekt.

 

Hoge attentiewaarde

Dynamische content heeft een veel betere user experience dan statische reclame-uitingen. Uit onderzoek is gebleken dat dynamische beelden tot wel 300% meer attentiewaarde hebben. Het wordt vaker bekeken, van een grotere afstand en consumenten kijken er langer naar.

Etalage LED scherm kledingwinkel

Hier ziet u een etalage LED scherm in een kledingwinkel. Het betreft hier een mesh LED scherm. Dit is een lichtdoorlatend LED scherm. De LED’s zitten op strips gemonteerd welke met ruimtes ertussen op een frame worden geplaatst. Zo kunnen klanten naar het LED scherm kijken maar ook erdoorheen het interieur van de winkel zien. Op de rechter afbeelding zijn de ramen compleet geblindeerd maar het is wel echt een eye-catcher en valt nog meer op.

etalage led scherm kledingwinkel
transparant led scherm hoge resolutie

Etalage LED scherm juwelier

Hieronder ziet u ook een doorzichtig etalage LED scherm. Deze juwelier heeft een LED scherm met een transparantie van 80% toegepast zodat er nog heel veel licht de winkel binnen komt.

Etalage LED scherm parfumerie

Dit is een voorbeeld van een high brightness etalage LED scherm met een extra kleine pixelpitch.

P2 led scherm in de etalage

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top