Digitaal billboard

Professionele indoor en outdoor LED schermen voor billboards, gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Digitale billboards langs de weg

Digitale billboards zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. U ziet ze steeds vaker langs de snelwegen of bij gemeenten als u de gemeente binnenrijdt. Bedrijven kunnen op deze digitale billboards adverteren en gemeenten kunnen er belangrijke mededelingen op zetten. Dit kan varieren van wegwerkzaamheden tot evenementen.

Deze digitale billboards worden in verschillende afmetingen aangeboden. Als ze laag vlak langs de weg staan is een klein scherm voldoende. Vaak wordt er dan wel gekozen voor een kleine pixel zodat het scherm niet te korrelig/grof wordt.  Voor de grotere digitale billboards die hoog op een paal staan wordt er vaak gekozen voor een led scherm pixel 10 of pixel 16. Vanaf een afstand zijn de pixels namelijk niet meer te zien en wordt het beeld 1 scherp geheel.

Bent u op zoek naar een digitaal billboard of wilt u meer informatie aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top