Buiten LED scherm

Professionele indoor en outdoor LED schermen voor gevelreclame, showrooms, winkelcentra, beursstands, billboards, reclamezuilen, sportvelden, bioscopen, sporthallen, evenementen, verkeersmanagement, videowalls en crowdmanagement.

Laagste prijsgarantie

Vakmanschap
& maatwerk

Tot 5 jaar garantie

Buiten LED scherm voor verkoop en verhuur

Wij verhuren en verkopen alle soorten LED schermen voor buiten. Doordat wij gebruik kunnen maken van eigen productielijnen hebben wij de mogelijkheid deze buiten schermen aan te bieden tegen de scherpste prijzen.

Bij de productie van zowel indoor LED schermen als outdoor LED schermen gebruiken wij onderdelen van gerenommeerde fabrikanten als Nationstar, MBI en Meanwell. Hierdoor heeft u altijd een kwalitatief hoogwaardig display met een lange levensduur. Op deze LED schermen geven wij dan ook 2 tot 5  jaar garantie!

Front service en Rear service schermen

We leveren de buiten LED schermen zowel front service als rear service. Dit houdt in dat we LED schermen produceren die op een paal of reclamemast kunnen worden gemonteerd (rearservice) en LED schermen produceren die plat tegen de gevel kunnen worden geinstalleerd (frontservice). Dat wil zeggen dat als het scherm aan de gevel hangt het er niet af hoeft bij storingen of reparatie.

Hoge attentiewaarde

Dynamische content heeft een veel betere user experience dan statische reclame-uitingen. Uit onderzoek is gebleken dat dynamische beelden tot wel 300% meer attentiewaarde hebben. Het wordt vaker bekeken, van een grotere afstand en consumenten kijken er langer naar.

Buiten LED scherm vs binnen LED scherm

Een buiten LED scherm verschilt op een aantal punten van een binnen LED scherm. Een binnen LED scherm is niet waterdicht en heeft een veel lagere lichtsterkte. Daarnaast wordt een binnen LED scherm vaker van dichtbij bekeken waardoor een kleinere pixelpitch wordt gebruikt. Zo zie je ook van dichterbij nog een mooi beeld en niet alleen pixels. Tegenwoordig worden er zelfs HD schermen aangeboden en is een pixelpitch mogelijk van 0,8 mm. Hierdoor worden deze schermen een serieuze concurrent voor de LCD schermen omdat ze een hogere lichtsterkte hebben.

LCD geeft normaal maar 500cd/m2 en een indoor LED scherm tussen de 800cd/m2 en 2000 cd/m2 afhankelijk van de pixelgrootte.

Een buiten LED scherm daarentegen heeft vaak meer dan 5000 NIT lichtsterkte. Dit is nodig omdat de zon 4000 NIT lichtsterkte heeft en je deze wilt overtreffen om goed zichtbaar te blijven. Buiten LED schermen hebben over het algemeen tussen de 5500 en 10.000 cd/m2.

DIP buiten LED schermen

Omdat de lichtsterkte erg belangrijk is worden reclameborden en reclamemasten die buiten staan vaak uitgerust met DIP LED’s. Dit houdt in dat er 3 losse rood, groen en blauwe leds naast elkaar worden gemonteerd die door in een ander verhouding licht te geven een bepaalde kleur kunnen weergeven. Omdat dit 3 LED’s zijn i.p.v. 1 led (SMD) geeft dit type LED scherm een hogere lichtsterkte en is het beter geschikt voor reclame-uitingen die vol in de zon staan.

Variabele lichtsterkte

Omdat bedrijven hun buiten LED schermen graag 24 uur per dag aan willen hebben staan is het noodzakelijk dat het display zich aanpast aan de omgevingsverlichting. Het scherm moet ’s nachts namelijk ook goed zichtbaar zijn. Het LED scherm of videowall is dan softwarematig in te stellen op een bepaalde “brightness”. Een percentage van de maximale lichtsterkte. Dit kan zowel handmatig in een tijdsschema maar ook middels een lichtsensor die dus automatisch de lichtsterkte bepaald aan de hand van de omgeving.

Leddisplay Expert

Gespecialiseerd in advies, verkoop, lease en verhuur van LED schermen

Heeft u een vraag?

Informatie of deskundig advies nodig over LED schermen?

Scroll naar top